+32 491 366 302 info@fun4us.be

Levervoorwaarden

KORTING BIJ MEERDERE BESTELLINGEN:
Indien u meer dan 1 item huurt bij FUN4US, is er een speciale prijs mogelijk. Dit is een zeer aantrekkelijke korting. Neem hiervoor contact met ons op.

LEVERING , OPBOUW EN AFBRAAK:
De opbouw en de afbraak van springkastelen is gratis vanaf een huurprijs van €50 indien er hulp van minstens 1 persoon voorzien is door de huurder. Gehuurde attracties worden pas geleverd/afgehaald na ondertekening van de huurovereenkomst.

Leverkosten: gratis binnen een straal van 15 kilometer van Neeroeteren. Buiten deze straal is een kleine vergoeding van toepassing. Deze word besproken tijdens de boeking.

BETALING EN BORGSOM:
De betaling van de huur van de springkastelen gebeurt contant bij levering/afhaling of voorafgaand door overschrijving. Een borgsom van 50 € per springkasteel, per dag. Een borgsom van 100 € per opblaasbaar attribuut.

WERKING:
Een springkasteel wordt continu opgeblazen door een motor deze is door ons voorzien in de prijs.

WAAR PLAATS JE EEN SPRINGKASTEEL?
Op een zachte en vlakke ondergrond, gras is ideaal voor eventuele ongevallen. Plaats de ingang naar het feest toe, zo heb je een beter zicht. Niet op steentjes plaatsen. Bij wind stevig extra verankeren in de grond, stevige wind springkasteel niet opblazen.

WAT MOET IK VOORZIEN?
Elektriciteit spanning 230V en een stroomsterkte van 10A. Zorg voor een goede doorgang naar de plaats en voorzie 1 meter langs elke zijde. 2 meter voorzien aan de kant waar de motor komt te staan.

ONGEVALLEN VOORKOMEN :
Toezicht van een ouder voorkomt veel.Overschrijd niet het aantal toegelaten kinderen. Respecteer de max. leeftijd en max. aantal kinderen. Schoenen uit. Niet op of aan de muren hangen. Geen extra speelgoed in het kasteel. Geen scherpe voorwerpen of voedsel.

VERZEKERING:
De huurder is aansprakelijk voor alle gebeurlijke ongevallen. Tevens is FUN 4US niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en niet verantwoordelijk voor de schade aan de gebruiker en aan derde die het gevolg is van een gebrek in de verhuurde zaak of van een verkeerd gebruik van de verhuurde zaak.

SCHADE:
Het gehuurde materiaal wordt in goede staat ontvangen en de huurder is verantwoordelijk voor alle schade vastgesteld na de huurperiode. Bij vaststelling van schade moet deze door de huurder of zijn verzekering betaald worden. Indien het gehuurde materiaal zelf door de huurder is opgehaald en/of terug gebracht zal de eventuele schade binnen de 48 uur aan de huurder worden gemeld. Tevens is de huurder verantwoordelijk voor eventuele diefstal van het gehuurde materiaal.

WAT TE DOEN BIJ REGEN?
Het springkasteel opgeblazen laten bij lichte regenval. Indien het toch moet uitgeschakeld worden (bij hevige regen, -wind en onweer): de stroom uitschakelen en de muren en torens naar binnen plooien zodat er niet teveel water kan inlopen. Indien het toch open in de regen blijft liggen dan sijpelt het water in het binnenste en ontstaat er schade die door de huurder betaald dient te worden. Springkasteel nooit aflaten als er nog kinderen in het springkasteel aanwezig zijn!